Verkkosivut

Ideamedia toteuttaa ja ylläpitää asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä responsiivisia verkkosivustoja.
Verkkosivu

Referenssejämme

PKY-LAATU

PKY-LAATU omaa vankan kokemuksen laadunhallinnan haasteista. PKY-LAATU palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Toiminnan ytimessä ovat laatukoulutus ja eSalkku -ohjelmisto. PKY-LAATU rakentaa yrityksille laatujärjestelmiä avaimet oveen -periaatteella tai vaihtoehtoisesti konsultoi asiakasta laatujärjestelmän rakentamisessa.
Image
Image

Suokone Oy

Suokone Oy on vakiinnuttanut paikkansa maakuntamme vakavaraisimpien yritysten joukossa. Nykyään Suokoneen tuotteita on käytössä kaikilla mantereilla ja yritys toimittaa säännöllisesti tuotteitaan 20:een eri maahan. Ideamedia Oy on ollut Suokoneen mainostoimistokumppani vuodesta 2015 alkaen. Messumateriaalien ja lehtimainosten lisäksi toteutimme mm. mittavan verkkosivu-uudistuksen vuosina 2018-2019, sekä hallinnoimme Suokoneen tuoteperheiden sivustoja kieliversioineen. Valtakunnallisesti arvostettu Suokone on saavuttanut monia keksintö- ja yrittäjäpalkintoja.

Raili Raunio

Raili Raunio on akupunkturisti,  rekisteröity hieroja, hermorataterapeutti  ja Reiki Master. Raili on kirjoittanut kattavimmat suomenkieliset kirjat akunpunktiosta sekä hermoratahieronnasta akupunktuurisena hoitomenetelmänä. Kirjat esittelevät mm. kiinalaisen hermoratahoidon perusteita sekä tekniikkaa, akupunktiopisteet ja niiden anatomiset sijainnit sekä useita tautiryhmiä ja niiden hoitomahdollisuudet akupunktiolla. 

Referenssi verkkosivut ideamedia Raili Rainio
Referenssi verkkosivut ideamedia Raili Rainio

Hyvän Olon Puoti

Hyvän Olon Puoti tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat kauneudenhoito- ja hyvinvointipalvelut joustavilla aukioloajoilla Vuokatin matkailukeskuksen ytimessä.

Hossan Karhut

Hossan Ja Kainuun erämaissa tavataan satunnaisesti kaikkia maamme suurpetoja. Yleisemmin jälkihavaintoja tehdään karhuista, ahmoista, ketuista, ilveksistä, mutta ihmistä karttavina lajeina niitä harvoin pääsee luonnossa näkemään.
Image
Image
Image
© 2024 Ideamedia Oy